A Tanítók Könyvének ára

Ez egy különleges könyv, az eddigi különleges könyveim között is. Az értékét nem csupán a benne foglalt mondatok hordozzák, hanem méginkább azok az érzetek, élmények, hosszú és tartalmas csendek, őszinte beszélgetések magaddal, amelyeket szökőárként megindít. Ez az áradat átalakít, ez a kifejezésmód, ez a szókincs felszabadít és megerősít.

Ha soknak érzed az árát, akkor meglehet, hogy te magad túlságosan kevésért adod azt az értéket, amit hordozol. Erre nem lenne megoldás az, ha kevesebbért is hozzájuthatnál a Tanítók Könyvéhez, mert csak belenyugodnál abba, hogy ugyanúgy alulértékelheted magadat (és ezért másokat is), ahogyan eddig – ennek pedig én éppen az ellenkezőjét támogatom.

Ha kölcsönpéldányt olvasol először, az is rendben van: úgyis kelleni a fog a saját példányod. Fizikai könyv alakban. A legszebb, eredeti kiadásban. Kelleni fog, hogy a Te Könyved legyen. Tudom, hogy elégedett leszel vele, és azt fogod érezni, hogy sokszorosát kaptad annak, amennyit a pénzedért vártál.

A Tanítók Könyvének árát (ami 2019. októberében még csak 6.000 Ft) ezért november 1-től havonta emelni fogom addig, amíg úgy érzem, hogy egészen jól megközelítette az értékét. Ami valójában felbecsülhetetlen.

Megosztás