Az egó halála az, amikor abbahagyod az egózást.

Azaz soha többé nem használod ezt a szót sem szóban, sem írásban, sem gondolatban, sem a szinonimáit.

Az egó a bűntudat. Az önbántás, az ítélkezés. Fizikai valónk ugyanis a Belső Lényünk kivetülése, mindenestől. Szőröstől-bőröstől.

A fizikai kivetülést úgy hívom: én vagyok.

A Belső Lényemet pedig így nevezem: én vagyok.

Amíg ez a kifejezésedben nem azonos, addig Te magad választod magad ketté. Teljesen értelmetlenül. De ettől még egy maradsz.

A Belső Lényünk nem csúcslény.

Nem tökéletes, nem teljes, nem kész. Fizikai élettapasztalataink alapján fejlődik. Amikor megélünk valamit, ami jól esik, akkor azonnal azzá a létérzetté válik, amikor pedig megélünk valamit, ami nem esik jól, akkor annak az ellentétes, tehát jóleső létérzetévé válik. Azonnal, és úgy marad. És hív, hogy fizikai létünket is arra a jó létérzetre hangoljuk.

Végülis nincs jó és rossz, csak jó van, meg nemjó. Meg mégjobb. Aztán a következő jó létérzet is hozzáadódik, és így tovább. Ez a hívás a jel, amit a jelenlét alatt értünk.

A frekvencia, a Belső Lényünk frekvenciája óriási vonzerővel bír az egész Univerzumra, mindent magához rendez, de fizikai kivetülésként hangolhatjuk magunkat másra is. Ez a szabad akarat, azaz mi vagyunk az egyetlen, akik ellenállhatunk nekünk.

Tehát Belső Lényként fizikai kivetülés nélkül nem tágulnánk, a teremtés leállna, semmi lenne. De ez nem lehetne persze, mert a rengetegféle bővülő érdeklődés mozgásban tartja a tudatot, a tudatokat. Ami vagyunk: tudat. Mielőtt bárki lennénk, előtte tudunk magunkról. Mielőtt bárki lennénk, előtte tudunk magunkról, és mialatt bárkik vagyunk, Belső Lények, emberek, fizikai kivetülések, szerepek, vagy a Forrás, előtte tudunk a létezésünkről.

Az én tudatom az éntudat.

Ez Egy. Így vagyunk Egy. Ezt jelenti, hogy Egyek vagyunk.

A hívása a vágyás érzését élteti. A jelre hangolódás első hozománya a vágy felismerése. Amikor először eltaláljuk a Belső Lényünk frekvenciáját, akkor ismerjük fel a vágyat magunkban.

Van még egód?

Ha tetszett ez a bejegyzés, hallgass bele a többi videómba is YouTube csatornámon:

A főoldalon pedig kipróbálhatsz egy ingyenes gyakorlatot velem

és megnézheted, hogy mennyire éled tudatosan az életedet.