Coaching

lehetőségek
élet-élményed fejlesztésére

~ Budapesten ~

Hajdár Erika, Darpana
Hajdár Erika, Darpana
Személyes Coaching

A coaching során beszélgetünk Rólad, és felfedezzük a Benned rejlő lehetőségeket. Felderítjük az esetleges elakadásokat és megvitatjuk meghaladásuk módját, hogy az életed mielőbb virágzásnak indulhasson. Gyakorlati technikákat adok, amikkel önállóan képessé válsz az életed urává válni, így gyorsan a magad coachává válhatsz.
Akkor ajánlom, ha kihívást jelent számodra egy, vagy több konkrét élethelyzet, amiből szeretnéd megtalálni a legjobb kiutatat. Akkor is érdemes hozzám fordulnod, ha nem tudod pontosan megfogalmazni, hogy mit szeretnél máshogyan az életedben, csak valahogyan nem érzed benne otthon magad, és ezen szeretnél változtatni.
Egy találkozó hossza 1-1,5 óra, és szükség esetén egyéni megállapodásunk szerinti rendszerességgel ismételhetőek a coaching beszélgetések.

A beszélgetés tiszteletdíja: 12.000 Ft (Áfamentes)

* * * * *

Írásbeli coaching
(emailben)

Az első személyes találkozónk után, ha mindketten úgy látjuk, hogy szükséges és hasznos, akkor email váltással folytathatjuk az együttműködést.
A tartós változás érdekében fontos a megélt változtatások hatásainak rendszeres tudatosítása, és az eredmények leírás általi még mélyebb integrálása.

Egy email-váltás tiszteletdíja: 6.000 Ft (Áfamentes)

* * * * *

Fogalmazási és szövegezési tanácsadás

Hivatalos emailek, fontos levelek, sorsdöntő dokumentumok megfogalmazásának pontosítása és korrekciója – amikor fontos, hogy az olvasó pontosan azt értse, ami a mondanivalód. Akkor is ajánlom, amikor kihívást jelent számodra, hogy tömören és lényegretörően kell fogalmaznod.
Az együttműködésünkhöz fontos megismerem a mondanivalódat egy rövid személyes találkozó során, vagy ha erre nincs mód, akkor telefonon.

Tiszteletdíj A4-es oldalanként: 9.000 Ft (Áfamentes)

* * * * *

Önéletrajz és motivációs levél korrekció

Értékeidet hatásosan és világosan bemutató pályázati anyag megfogalmazásának és összeállításának pontosítása és korrekciója.
Ehhez elsőként szükséges megismernem az erősségeidet és az igényeidet, valamint az általad választott álláslehetőségeket, amiről beszélhetünk telefonon, vagy egy rövid személyes találkozó során.

Tiszteletdíj: 12.000 Ft (Áfamentes)

* * * * *

Páros coaching
(2 fő)

Házastársak, élettársak, családtagok: önkéntes részvételetekkel az együttműködésetek, a megértésetek, az együttélésetek, a közérzetetek jelentős és tartós javítása a coaching célja. Megismeritek az együtt élő emberek mindennapi és nem mindennapi kihívásainak kezelési módjait, elsajátíthatjátok őket, és magabiztosan alkalmazhatjátok a mindennapokban a magatok, és egymás boldogságára.
Első alkalommal külön-külön beszélgetek Veletek 30-45 percet, a következő alkalomtól következik a páros coaching mindkettőtök részvételével.
Egy-egy találkozó 1-1,5 órát vesz igénybe, az esetleges rendszerességről együtt állapodunk meg.

Tiszteletdíj: 18.000 Ft (Áfamentes)

* * * * *

Csoportos coaching
(Legfeljebb 6 fő)

A teljes csoportotok önkéntes együttműködésével a csoportotok hatékonyságának és összetartásának fokozása; a kihívásaitokban és különbségeitekben rejlő lehetőségek felfedezése és eredményre váltása; egyénként és a csoportként közérzetetek tartós javítása.
Egy-egy találkozó 1,5-2 óra. Rendszeresség szükséges lehet a tartós eredmény érdekében, ha mindannyian úgy látjuk jónak, közös megállapodásunk szerinti időközönként.
Első alkalommal 20-30 percet beszélgetek mindegyikőtökkel külön-külön, ezután következik a csoportos coaching. Az egyéni beszélgetések tiszteletdíja, amennyiben egymás után következnek: 3.000 Ft / fő (Áfamentes)

A csoportos coaching tiszteletdíja alkalmanként: 36.000 Ft / fő (Áfamentes)

* * * * *

Szakértői részvétel és tanácsadás tárgyalásokon, egyeztetéseken

Üzletfeleid, leendő partnereid szóbeli és nonverbális kommunikációjának, szándékainak, és üzleti potenciáljának figyelemmel kísérése és megvitatása veled, részvétel a döntésed előkészítésében.
Első alkalommal Veled beszélgetünk arról, hogy mi fontos Neked, milyen eredményt szeretnél a tárgyalástól, és milyennek látod a lehetőségeiteket a tárgyalópartnereddel.

Tiszteletdíj óránként: 12.000 Ft (Áfamentes)

* * * * *

Üzleti és szervezési coaching

Üzleti folyamataid optimalizálása, egyszerűsítése, és közreműködés az újraszervezésben. Elsőként megbeszéljük Veled a jelen helyzetet, és a kívánatos helyzetet, majd megismerem a közreműködő munkatársak tapasztalatait, és felmérem a változtatási lehetőségeket, hogy megtaláljuk számodra a legjobb megoldást, vagy megoldásokat. Igény esetén részt veszek a változtatások tesztelésében és pontosításában.

Tiszteletdíj óránként: 14.000 Ft (Áfamentes)

* * * * *

Csoportos tréning
(legalább 6 fő, legfeljebb 12 fő)
~ Országszerte ~

Egész napos (2×4 órás) gyakorlati fajsúlyos képzés az életetek fejlesztésére, igény szerint konkrét feladataitok, helyzeteitek, kérdéseitek mentén: üzleti, életviteli, egészségi, párkapcsolati, családi, szervezeti területeken. Rendszeresség szükséges lehet, ha mindannyian úgy látjuk, megállapodásunk szerinti gyakorisággal.
Az első alkalom előtt mindegyikőtökkel beszélgetek 20-30 percet, ennek tiszteletdíja, amennyiben a beszélgetések egymás után következnek: 3.000 Ft / fő (Áfamentes)

A tréning tiszteletdíja: a megfelelő helyszín és az utazás biztosításán felül 16.000 Ft / fő (Áfamentes)

COACHING

Ajánlatkérés

Ajánlatkérésed elküldésével elfogadod az Adatvédelmi Tájékoztatót.

Megosztás