Coaching

Személyes Coaching
Budapesten, Martonvásárban, tordason,
vagy online (ZOOM-on)

Hajdár Erika vagyok, coach és tréner. Négy éve szervezek és vezetek a párommal intuíciót fejlesztő kiscsoportos gyakorlati tréningeket, melyek során számtalan különféle élethelyzetben lévő emberrel volt alkalmam segítőként hatékonyan és eredményesen együttműködni.

Tréningjeink alapvetése, hogy az életünk belőlünk indul ki – ebben a szellemiségben végzem az egyéni coachingokat is, és tapasztalataim szerint ez a megközelítés igazi gyógyír az érzékeny, eleven belső világgal élőemberek számára.

Kifejezetten érzékeny emberekkel találom meg a leginkább a hangot, hiszen magam is szuperérzékeny vagyok, és különösen szívemen viselem az érzékenység bölcsességének és finom erejének bátorítását. Szeretek becses virágként bánni az emberek lelkével, mert így megmutatják igazi szépségüket teljes valójukban, sok esetben a maguk számára is első alkalommal.

Akkor érdemes hozzám fordulnod, ha szeretnéd előnyként és áldásként megélni az érzékenységedet, valamint olyan esetekben, amikor kihívást jelent számodra egy, vagy több konkrét élethelyzet, és szeretnél tágabb nézőpontból ránézni a helyzetedre, és megtalálni a legjobb kiutat. Akkor is érdemes hozzám fordulnod, ha nem tudod pontosan megfogalmazni, hogy mit szeretnél máshogyan az életedben, csak valahogyan nem érzed benne otthon magad, és ezen szeretnél változtatni. Ha pedig csak egy megértő és figyelmes beszélgetésre vágysz, akkor is keress meg bátran.

A coaching során beszélgetünk Rólad, és felfedezzük a Benned rejlő lehetőségeket. Felderítjük az esetleges elakadásokat és megvitatjuk meghaladásuk módját, hogy az életed mielőbb virágzásnak indulhasson – az írásaimból megismert szellemiségben és gyakorlatiassággal. Gyakorlati technikákat adok, amelyekkel önállóan képes leszel élni, így gyorsan a magad coachává és az életed urává válhatsz.
Akkor ajánlom, ha kihívást jelent számodra egy, vagy több konkrét élethelyzet, amiből szeretnéd megtalálni a legjobb kiutat. Akkor is érdemes hozzám fordulnod, ha nem tudod pontosan megfogalmazni, hogy mit szeretnél máshogyan az életedben, csak valahogyan nem érzed benne otthon magad, és ezen szeretnél változtatni.

Egy találkozó hossza 1,5-2 óra, és igény esetén egyéni megállapodásunk szerinti rendszerességgel ismételhetőek a coaching beszélgetések.

A személyes beszélgetés tiszteletdíja: 10.000 Ft / óra (Áfamentes)
Az online beszélgetés tiszteletdíja (Zoom-on): 9.000 Ft / óra (Áfamentes)

* * * * *

Írásbeli coaching
(emailben)

Ha földrajzilag nehézkes a személyes találkozás, vagy az első személyes találkozónk után mindketten úgy látjuk, hogy szükséges és hasznos, akkor email váltással folytathatjuk az együttműködést.
Az írásbeliség előnye, hogy a megélt változások rendszeres tudatosítása és az eredmények leírás általi még mélyebb integrálása erősíti és gyorsítja a valódi, tartós eredményeid elérését.

Egy email-váltás tiszteletdíja: 7.000 Ft (Áfamentes)

* * * * *

Fogalmazási és szövegezési tanácsadás

Hivatalos emailek, fontos levelek, sorsdöntő dokumentumok megfogalmazásának pontosítása és korrekciója – amikor fontos, hogy az olvasó pontosan azt értse, ami a mondanivalód. Akkor is ajánlom, amikor kihívást jelent számodra, hogy tömören és lényegretörően fogalmazz.
Az együttműködésünkhöz fontos megismerem a mondanivalódat egy rövid személyes találkozó során, vagy ha erre nincs mód, akkor telefonon.

Tiszteletdíj A4-es oldalanként: 10.000 Ft (Áfamentes)

* * * * *

Csoportos tréning
(legalább 6 fő, legfeljebb 12 fő)
~ Országszerte ~

Egész napos (2×4 órás) gyakorlati fajsúlyos képzés az életetek fejlesztésére, igény szerint konkrét feladataitok, helyzeteitek, kérdéseitek mentén: üzleti, életviteli, egészségi, párkapcsolati, családi, szervezeti területeken. Az elérni kívánt eredményeitektől függően lehet egy alkalommal, vagy rendszeresen, egyedi megállapodásunk szerinti gyakorisággal.
Az első alkalom előtt mindegyikőtökkel beszélgetek 20-30 percet, ennek tiszteletdíja, amennyiben a beszélgetések egymás után következnek: 3.000 Ft / fő (Áfamentes)

A tréning tiszteletdíja: a megfelelő helyszín és az utazás biztosításán felül 10.000 Ft / fő (Áfamentes)

COACHING

Ajánlatkérés

Ajánlatkérésed elküldésével elfogadod az Adatvédelmi Tájékoztatót.

Megosztás