Coaching

Hajdár Erika, Darpana
Hajdár Erika, Darpana
Személyes Coaching
Budapesten

A coaching során beszélgetünk Rólad, és felfedezzük a Benned rejlő lehetőségeket. Felderítjük az esetleges elakadásokat és megvitatjuk meghaladásuk módját, hogy az életed mielőbb virágzásnak indulhasson. Gyakorlati technikákat adok, amikkel önállóan képessé válsz az életed urává válni, így gyorsan a magad coachává válhatsz.
Akkor ajánlom, ha kihívást jelent számodra egy, vagy több konkrét élethelyzet, amiből szeretnéd megtalálni a legjobb kiutatat. Akkor is érdemes hozzám fordulnod, ha nem tudod pontosan megfogalmazni, hogy mit szeretnél máshogyan az életedben, csak valahogyan nem érzed benne otthon magad, és ezen szeretnél változtatni.
Egy találkozó hossza 1-1,5 óra, és szükség esetén egyéni megállapodásunk szerinti rendszerességgel ismételhetőek a coaching beszélgetések.

A beszélgetés tiszteletdíja: 9.000 Ft (Áfamentes)

* * * * *

Írásbeli coaching
(emailben)

Az első személyes találkozónk után, ha mindketten úgy látjuk, hogy szükséges és hasznos, akkor email váltással folytathatjuk az együttműködést.
A tartós változás érdekében fontos a megélt változtatások hatásainak rendszeres tudatosítása, és az eredmények leírás általi még mélyebb integrálása.

Egy email-váltás tiszteletdíja: 5.000 Ft (Áfamentes)

* * * * *

Fogalmazási és szövegezési tanácsadás

Hivatalos emailek, fontos levelek, sorsdöntő dokumentumok megfogalmazásának pontosítása és korrekciója – amikor fontos, hogy az olvasó pontosan azt értse, ami a mondanivalód. Akkor is ajánlom, amikor kihívást jelent számodra, hogy tömören és lényegretörően kell fogalmaznod.
Az együttműködésünkhöz fontos megismerem a mondanivalódat egy rövid személyes találkozó során, vagy ha erre nincs mód, akkor telefonon.

Tiszteletdíj A4-es oldalanként: 6.000 Ft (Áfamentes)

* * * * *

Csoportos tréning
(legalább 6 fő, legfeljebb 12 fő)
~ Országszerte ~

Egész napos (2×4 órás) gyakorlati fajsúlyos képzés az életetek fejlesztésére, igény szerint konkrét feladataitok, helyzeteitek, kérdéseitek mentén: üzleti, életviteli, egészségi, párkapcsolati, családi, szervezeti területeken. Rendszeresség szükséges lehet, ha mindannyian úgy látjuk, megállapodásunk szerinti gyakorisággal.
Az első alkalom előtt mindegyikőtökkel beszélgetek 20-30 percet, ennek tiszteletdíja, amennyiben a beszélgetések egymás után következnek: 3.000 Ft / fő (Áfamentes)

A tréning tiszteletdíja: a megfelelő helyszín és az utazás biztosításán felül 9.000 Ft / fő (Áfamentes)

COACHING

Ajánlatkérés

Ajánlatkérésed elküldésével elfogadod az Adatvédelmi Tájékoztatót.

Megosztás