Utolsó példányok!

A könyv nem kerül újrakiadásra és nem készül belőle hangoskönyv.

Darpana naplója borító

Hajdár Erika

Darpana naplója

A legjobb dolgok az életben könnyen történnek

A legjobb dolgok az életben könnyen történnek


Ez egy valódi napló: éppen olyan, mint amikor véletlenül rábukkansz valakinek a réges-régi titkos naplójára, szórakozottan kinyitod valahol, és futólag beleolvasol. Aztán azon kapod magad, hogy a külvilág órákra megszűnt a számodra, és egy másik életet éltél, egy másik szemen keresztül. De most már menned kell, dolgod van, félreteszed a naplót – ám újra és újra felrémlik benned, amit olvastál, mintha szólítana, mintha
valami dolgod lenne vele. Mintha neked is, rólad is szólna.


Hogy lehet ez? Miért olyan csábító az, ami titokban íródott? Miért kell titkos legyen egy ember valódi élete? Ilyen ez a napló: kendőzetlen őszinteséggel szól szeretetről, szerelemről, felismerésekről, keresésről és tudatosodásról. Hordoz valamilyen szavakkal kifejezhetetlen esszenciát, amitől az egész elevenebb, mélyebb, nyíltabb és emberibb, mint egy kitalált történetben, egy kitalált regényben, vagy a kitalált életemben. Összetéveszthetetlen valóság-íze van.


Megszólít Benned valamit, valahogy várod, hogy folytasd, hogy újra elmerülhess benne, és amikor a kezedbe veszed a szíved szaporábban ver, mintha tilosban járnál. Átlépsz egy láthatatlan, közmegegyezéses határt: megismered egy másik ember valóságát. Ismerőssé teszel egy ismeretlent, és felfedezed, hogy ismeretlen és ismerős között nincs különbség.

Olvasói visszajelzések

Iránytű önmagam felé

"Szeretettel fürdök benne. Mindig segít megékezni ÖNMAGAMBA. Sok hasonló gondolat tükröződik vissza, és sok az iránytű is. Mindig átszellemít, vagy lágyan átölel és felerősíti a legmélyebb érzéseimet magam és a világ, a VILÁGOM felé.” – E.

Legelső benyomások

“Még csak a 10. oldalán vagyok Darpana naplójának, de máris úgy érzem, hogy nekem szól, s nagyon, nagyon fogom szeretni. (Azóta már az 50. oldalon vagyok, s még mindig ugyanúgy érzem.)” 

– Zs.

Fontos mondatok

"Nem szeretek könyvbe firkálni. Sosem teszem. Így a számomra fontos mondatokat színes kis öntapadós cetlikkel jelölöm. Így kezdtem a te könyveddel is. De feladtam. Nem látszana ki a könyv a cetlik alól. Köszönöm, hogy olvashattam!" – R.

Hajdár Erika

Darpana naplója

A legjobb dolgok

az életben könnyen történnek

Utolsó példányok!


4.900Ft


+990Ft szállítás Magyarországra