Nézz bele a könyvbe a videóban:

Hajdár Erika

Darpana naplója

A legjobb dolgok az életben könnyen történnek


“Ezt minden olyan embernek olvasnia kellene, aki szeretne képessé válni olvasni saját magában, 
aki értőn akar olvasni a saját érzéseiben, eligazodni a belső világában.”


"Felnyitja a szív szemét.”

Részlet a könyvből


CSAK EZ AZ EGY ÉS NEGYED OLDAL SZÓL NEKED

"Hajdár Erika Darpana vagyok, és ez frankón a naplóm. A bizalmas, intim, szigorúan kizárólag magamnak feljegyzett soraim. Én vagyok-e az, aki ezeket a sorokat írta? Onnantól, hogy leírtam, ezek már csak nyomok – nem hozzám vezetnek már számomra sem, hanem ahhoz a forráshoz bennem, aki mindannyian vagyunk. A nyomokat pedig az ember hátrahagyja, nem viszi magával, hiszen akkor nem nyomok lennének. Ezeket a nyomokat osztom meg Veled nagy szeretettel, tudván, hogy semmi szükséged nincs rájuk, és bízván benne, hogy felismervén magadat magad is megbizonyosodsz erről. Egyikünknek sincs szükségünk semmi másra, mint akik vagyunk.


Természetesen nem mindent látok most úgy, ahogyan az előző pillanatban, vagy ahogyan évekkel ezelőtt, és jó érzés ezt bevállalni, mert e tisztes távolságból szabad szemmel is jól látható egy emberi személy állandó változékonysága, szerethető illúzió mivolta.

Nem cél az, hogy tudd követni az eseményeket, a szereplőket – úgyis mind én vagyok, minden „Valaki” az én képzeletem szüleménye –, mert semmit nem adna Neked az, ha ismernéd a sztorimat, azonban a konkrétumok feleslegessége mellett az átváltozás belső munkája érzékelhető e krónikából. Tisztán felismerhető, hogy mind ugyanabban az óceánban vagyunk cseppek.

Hajdár Erika - Darpana naplója (borító)

E naplónak az egyetlen mondanivalója a végtelensokból esetleg az, hogy az írás mennyire elképesztően hasznos lehet. Vagy nem. A szó elszáll, az írás megmarad, és valójában mindegyik elszáll és mindegyik annyira marad meg bennünk, amennyire éppen helye van, amennyire azt hisszük, hogy szükségünk van rá. Pedig nincs. Amikor újraolvastam ezeket az írásokat, belőlük beláttam: soha semmi nem marad úgy. A felismeréseket nem lehet elraktározni, magunkkal hurcolni, kéznél és fejben tartani szükség esetére. Képtelenség. De mindig minden felismerhető a pillanatban, és maga a felismerődés aktusa, maga az érzékelés az élet élvezete.


Minden írással magamat tanítottam, tanultam és gyógyítottam, magamat fedeztem fel, és a magamról alkotott illúzióimat bontottam le. Ha emellett még Te is örömöd leled bennük, abban nekem előre megfontolt szándékosságom nincsen. Nem az a lényeges, hogy amit itt olvasol, azt érted-e, egyetértesz-e vele, hogy be tudod-e fogadni, hanem hogy hogyan érzed magad olvasás közben, és utána.


Hogyan hagynak Téged ezek a sorok maguk után?"

Olvass bele:

Szeretni fogod Darpana naplóját, ha

  • keresed, hogy hogyan lehetne könnyebben boldogabb az életed
  • érteni vágysz azt, ami történik Benned és Veled
  • támogatni akarod a belső vezetésed hangjának erősödését
  • fontos Neked, hogy megfogalmazd magadnak az érzéseidet 
  • úgy érzed, hogy ideje áttérni a saját utadra

Olvasói visszajelzések

Iránytű önmagam felé

"Szeretettel fürdök benne. Mindig segít megékezni ÖNMAGAMBA. Sok hasonló gondolat tükröződik vissza, és sok az iránytű is. Mindig átszellemít, vagy lágyan átölel és felerősíti a legmélyebb érzéseimet magam és a világ, a VILÁGOM felé.” – E.

Legelső benyomások

“Még csak a 10. oldalán vagyok Darpana naplójának, de máris úgy érzem, hogy nekem szól, s nagyon, nagyon fogom szeretni. (Azóta már az 50. oldalon vagyok, s még mindig ugyanúgy érzem.)” 

– Zs.

Fontos mondatok

"Nem szeretek könyvbe firkálni. Sosem teszem. Így a számomra fontos mondatokat színes kis öntapadós cetlikkel jelölöm. Így kezdtem a te könyveddel is. De feladtam. Nem látszana ki a könyv a cetlik alól. Köszönöm, hogy olvashattam!" – R.

A legjobb dolgok az életben könnyen történnek


Ez egy valódi napló: éppen olyan, mint amikor véletlenül rábukkansz valakinek a réges-régi titkos naplójára, szórakozottan kinyitod valahol, és futólag beleolvasol. Aztán azon kapod magad, hogy a külvilág órákra megszűnt a számodra, és egy másik életet éltél, egy másik szemen keresztül. De most már menned kell, dolgod van, félreteszed a naplót – ám újra és újra felrémlik benned, amit olvastál, mintha szólítana, mintha
valami dolgod lenne vele. Mintha neked is, rólad is szólna.


Hogy lehet ez? Miért olyan csábító az, ami titokban íródott? Miért kell titkos legyen egy ember valódi élete? Ilyen ez a napló: kendőzetlen őszinteséggel szól szeretetről, szerelemről, felismerésekről, keresésről és tudatosodásról. Hordoz valamilyen szavakkal kifejezhetetlen esszenciát, amitől az egész elevenebb, mélyebb, nyíltabb és emberibb, mint egy kitalált történetben, egy kitalált regényben, vagy a kitalált életemben. Összetéveszthetetlen valóság-íze van.


Megszólít Benned valamit, valahogy várod, hogy folytasd, hogy újra elmerülhess benne, és amikor a kezedbe veszed a szíved szaporábban ver, mintha tilosban járnál. Átlépsz egy láthatatlan, közmegegyezéses határt: megismered egy másik ember valóságát. Ismerőssé teszel egy ismeretlent, és felfedezed, hogy ismeretlen és ismerős között nincs különbség.

Pillants bele, hogy milyen érzés
közel engedni magadhoz Magadat!

Hajdár Erika

Darpana naplója

A legjobb dolgok

az életben könnyen történnek


5.000Ft


Hajdár Erika Darpana

Tanítók Könyve

1/∞

A Belső Világ Nyelve


6.000Ft

Hajdár Erika

Darpana naplója

+

Tanítók Könyve 1.

11.000Ft helyett

10.000Ft

+ Házhoz szállítás: 1.790Ft

jelenleg csak Magyarországra

(Az árak Alanyi ÁFA mentesek.)

Legyen számodra élmény az olvasás, és ragyogja be szíved fénye e sorokat!

Szeretettel,

Darpana