Kifestő

Hamarosan megjelenő felnőtt kifestő könyvem egy oldala, az első elkészült rajz, amit ingyenesen letölthetsz innen, hogy kinyomtatva kiszínezhesd. Lentebb görgetve láthatsz néhány kifestett oldalt is a készülő könyvből.

Ez egy különleges kifestő lesz. Tudja azt, amit minden kifestő, és tud még sokkal többet is. Olyasmit tud, amit nem lehet leírni szavakkal, mert ha le lehetne írni, nem volna szükség képekre, színezésre, közreműködésre az alkotásban. Én csak tereket adok, de Te töltöd meg színekkel a képeket: a saját színeiddel. Ahogy színeket választasz, ahogyan eldöntöd, hogy kiszínezel, vagy fehéren hagysz egy-egy részt, ahogyan alakítod az összhangot, eltérsz a
természetestől és mered követni a késztetéseidet, ahogyan variálod a lehetőségeket a lehetetlenségekkel – e folyamat közben valami megváltozik Benned. A rajzok információt hordoznak, amit csak alkotás közben tapasztalhatsz meg.

Minden rajzot úgy írtam alá, hogy „Erika &”, illetve később „Darpana &”. Azért, mert az & jel után ott kell álljon alkotótársam, azaz a Te neved. Így lesz teljes, így lesz kész a mű. Így a kettőnk közös szülötte, egyikünk nélkül sem jöhetne létre.

Fogadd szeretettel, színezd szeretettel, töltsd meg a képeket magaddal, azzal az egyedi világgal, ami Belőled fakad.

Szeretettel, Darpana

 

© Minden jog fenntartva – Hajdár Erika, Darpana

 FACEBOOK OLDAL

Megosztás