Szeretettel ajánlom figyelmedbe két önismereti könyvemet:

Hajdár Erika

Darpana naplója

A legjobb dolgok az életben könnyen történnek

önismereti könyv

“Ezt minden olyan embernek olvasnia kellene, aki szeretne képessé válni olvasni saját magában, 
aki értőn akar olvasni a saját érzéseiben, eligazodni a belső világában.”

Felnyitja a szív szemét.”

Hajdár Erika Darpana

Tanítók Könyve

1/∞

A Belső Világ Nyelve

Az érzések kiszabadítása
a kimondhatatlanság
börtönének félhomályából.

A legjobb dolgok az életben könnyen történnek

Ez egy valódi napló: éppen olyan, mint amikor véletlenül rábukkansz valakinek a réges-régi titkos naplójára, szórakozottan kinyitod valahol, és futólag beleolvasol. Aztán azon kapod magad, hogy a külvilág órákra megszűnt a számodra, és egy másik életet éltél, egy másik szemen keresztül. De most már menned kell, dolgod van, félreteszed a naplót – ám újra és újra felrémlik benned, amit olvastál, mintha szólítana, mintha valami dolgod lenne vele. Mintha neked is, rólad is szólna.

Hogy lehet ez? Miért olyan csábító az, ami titokban íródott? Miért kell titkos legyen egy ember valódi élete? Ilyen ez a napló: kendőzetlen őszinteséggel szól szeretetről, szerelemről, felismerésekről, keresésről és tudatosodásról. Hordoz valamilyen szavakkal kifejezhetetlen esszenciát, amitől az egész elevenebb, mélyebb, nyíltabb és emberibb, mint egy kitalált történetben, egy kitalált regényben, vagy a kitalált életemben. Összetéveszthetetlen valóság-íze van.

Megszólít Benned valamit, valahogy várod, hogy folytasd, hogy újra elmerülhess benne, és amikor a kezedbe veszed a szíved szaporábban ver, mintha tilosban járnál. Átlépsz egy láthatatlan, közmegegyezéses határt: megismered egy másik ember valóságát. Ismerőssé teszel egy ismeretlent, és felfedezed, hogy ismeretlen és ismerős között nincs különbség.

Bővebben a könyvről: 

Az emberi tudatosodás témájában azok az emberek a legérdekeltebbek, akiknek szívében ég a vágy, hogy továbbadják hatásos és alkalmazható felismeréseiket, szemléletmódjukat, technikáikat és élményeiket a hozzájuk fordulóknak. Az emberek, akik valamilyen módon emberekkel foglalkoznak.

Tehát: a tanítók.

Főként nekik szól ez a könyvsorozat, de ha Téged is megszólít, pedig nem vonz, hogy emberekkel foglalkozz, akkor talán mégis vonz egy kicsit.

Ez az információfajta olyan, hogy megosztódni vágyik. A legtisztábban úgy terjed, hogy mi magunk megéljük, amit tudunk, amit érzünk. Óhatatlanul és áldásosan beszivárog a tudomásunkba, fokozatosan áthatja azt, ahogyan az életünket érzékeljük és értelmezzük, ezzel együtt azt is, ahogyan reagálunk, vagy kezdeményezünk. Benne lehet egy mozdulatunkban, egy összenézésben, de szervezett tanításunk szerves elméleti és gyakorlati részét is képezheti.

Hogy mikor, hogyan és mire érdemes használni, abban egyetlen önzetlen és pontos útmutatónk van: amikor, ahogyan és amire a leginkább élvezzük használni.

A tanítás bölcseinek,

a bölcsesség tanítóinak.

 

 

Bővebben a könyvről: 

Fogadd és olvasd ezeket a különleges önismereti könyveket szeretettel. További Boldog Létezést kívánok! Szeretettel, Darpana

Ha szeretnél jobban megismerni, hallgass bele videóimba YouTube csatornámon:

A főoldalon pedig kipróbálhatsz egy ingyenes gyakorlatot velem

és megnézheted, hogy mennyire éled meg tudatosan az érzékenységedet.