Utolsó példányok!

A könyv nem kerül újrakiadásra és nem készül belőle hangoskönyv.

Tanítók Könyve 1

Hajdár Erika Darpana

Tanítók Könyve

1/∞


A Belső Világ Nyelve


Az érzések kiszabadítása
a kimondhatatlanság
börtönének félhomályából.

Tanítók könyve 1. hátlap

"Az emberi tudatosodás témájában azok az emberek a legérdekeltebbek, akiknek szívében ég a vágy, hogy továbbadják hatásos és alkalmazható felismeréseiket, szemléletmódjukat, technikáikat és élményeiket a hozzájuk fordulóknak. Az emberek, akik valamilyen módon emberekkel foglalkoznak.


Tehát: a tanítók.


Főként nekik szól ez a könyvsorozat, de ha Téged is megszólít, pedig nem vonz, hogy emberekkel foglalkozz, akkor talán mégis vonz egy kicsit.


Ez az információfajta olyan, hogy megosztódni vágyik. A legtisztábban úgy terjed, hogy mi magunk megéljük, amit tudunk, amit érzünk. Óhatatlanul és áldásosan beszivárog a tudomásunkba, fokozatosan áthatja azt, ahogyan az életünket érzékeljük és értelmezzük, ezzel együtt azt is, ahogyan reagálunk, vagy kezdeményezünk. Benne lehet egy mozdulatunkban, egy összenézésben, de szervezett tanításunk szerves elméleti és gyakorlati részét is képezheti.


Hogy mikor, hogyan és mire érdemes használni, abban egyetlen önzetlen és pontos útmutatónk van: amikor, ahogyan és amire a leginkább élvezzük használni."

Olvasói visszajelzések

„Aha!” élmény

"Nagyon élvezem olvasni a könyvet. Lassan haladok vele. Egy-egy oldalt napokig ízlelgetek. Minden oldal egy felvillanyozó „Aha!” élmény.

Olyan érzés, mintha elolvasva egy oldalt, egy szikla csapódna az óceánba, ami hatalmas hullámot ver.

Ahogy ez a hullám a víz felszínén végig futva elcsendesedik, újra elolvasva ugyan azt az oldalt, megint megélénkít." - Laci

Átalakító Tanítások

A maga egyszerűségében lett elképesztően ütős – ahogy olvasom a sorokat oldalról oldalra, egyre gyakrabban teszem félre pár percre és figyelem magam a csendben.


Figyelem és hagyom, hogy az olvasás hatására megtörténik a befogadás és ezáltal az átalakulás bennem. 


Hálás vagyok, hogy megírtad és könyvbe tetted ezeket a Tanításokat – és hogy olvashatom :)” – G.Gábor

Hajdár Erika Darpana

Tanítók Könyve

1/∞

A Belső Világ Nyelve

Utolsó példányok!


5.900Ft


+990Ft szállítás Magyarországra